About Noah Gardens

Construcția unei grădini necesită câțiva pași preliminari care se referă în primul rând la ideea de bază care inspiră proiectarea grădinii. De fapt, este util să ne amintim că o grădină trebuie gândită chiar înainte de a monta plantele și gazonul. 

Odată ce ați definit clar ideea grădinii pe care doriți să o obțineți, care sunt elementele care o alcătuiesc și modul în care aceste elemente trebuie organizate împreună, trecem la realizare. 

Noah Gardens se ocupă de proiectarea și reamenajarea spațiilor verzi cu profesionalism, experiență, pasiune și entuziasm, având grijă atât de spațiile publice, cât și de cele private, de la nașterea ideilor până la implementare și întreținere. Cercetări și studii aprofundate continue ne permit să abordăm orice tip de problemă inerentă arhitecturii peisagistice: de la parc la grădina mică, terasă, grădină verticală, pentru așezări rezidențiale sau birouri.

Screen Shot 2019-05-29 at 6.20.16 AM

What We Do

Montaj-Gazon-Rulou-NOAH-Gardens-Bucuresti-822
Montaj rulouri - gazon sport

Pregătirea terenului, fertilizarea acestuia, transportul gazonului și montarea rulourilor.

Montaj sisteme de irigatii.
Sisteme de irigatie automatizate

Proiectarea, executarea și întreținerea sistemelor de irigație, personalizate conform cerințelor dumneavoastră.

dwarf-palm2
Plante Exotice

Procurare și livrare plante exotice   (palmieri , cycas , măslini , cactuși).

1+
Completed Designs
1+
Projects
1+
Locations
1+
Clients

Testimonials

Fara vreo urma de indoiala, Noah Gardens este cea mai profesionista echipa din domeniu. Pe langa calitatea serviciilor, dar si a produselor utilizate, am avut parte de seriozitate, promptitudine si bineinteles de o consultanta impecabila in tot ceea ce a insemnat amenajarea spatiilor verzi din jurul casei mele. Va multumesc pentru tot!

Screenshot_20210711-214403_Facebook
Alin David Inginer

Cunoștințele, aptitudinile și experiența în domeniu își spun cuvântul. Recomand Noah Gardens pentru amenajarea spațiului verde mult visat!
1
Dragos Harabor Broker Imobiliar

Grădina mea a trecut prin multe schimbări până să mă bucur de serviciile oferite de NOAH Gardens. Am acum un colț de rai în care să îmi beau cafeaua, totul a fost gândit astfel încât cățeii să nu poată strica nimic și cel mai important, un aspect pe care nu l-am găsit până acum la nicio firmă de amenajări, nu a trebuit să îmi bat capul cu nimic. Ovidiu, care nu este doar talentat, ci are și foarte mult bun simț, s-a ocupat de tot ce înseamnă amenajarea unei grădini, fără ca eu să fiu nevoită să fac drumuri inutile la magazinele de bricolaj și nici să îmi bat capul cu echipa de muncitori.alina
Alina Nedeloiu