Intretinere Gradini
Intretinere gradini si spatii verzi in Bucuresti.

Dupa terminarea amenajarii, intalnim noi provocari pentru detinerea unei gradini perfecte: intretinerea acesteia. O gradina intretinuta corespunzator, este o gradina sanatoasa, care emana armonie, liniste si relaxare.


Noah Gardens va pune la dispozitie o  lista de servicii complete de intretinere a gradinilor, a spatiilor verzi, actionand permanent pentru asigurarea calitatii si a dezvoltarii armonioase a gazonului si a plantelor din gradina dumneavoastra.


Atentie!  Imediat dupa proiectarea si amenajarea gradinii, apar anumiti factori de risc care pot dauna in scurt timp gradinii dumneavoastra. Neingrijita corespunzator si periodic,  gradina dumneavoastra poate avea de suferit din cauza factorilor climatici cat si a daunatorilor.


De ce sa alegi Noah Gardens sa aiba grija de gradina ta?


De cele mai multe ori este posibil sa nu dispuneti de timpul, rabdarea sau uneltele necesare pentru o ingrijire corespunzatoare a gradinii, cat si pentru mentinerea sanatatii acesteia.


NOAH Gardens va pune la dispozitie numeroase servicii pentru mentinerea  sau imbunatatirea locului dumneavoastra preferat de relaxare, astfel incat sa va puteti bucura de gradina dumneavoastra pe o perioada cat mai lunga de timp:

  • lucrari de intretinere pentru gazon:  

-tundere,aerisire,suprainsamantare si umplere a golurilor, fertilizare, aplicarea tratamentelor impotriva bolilor si daunatorilor, erbicidare selectiva sau totala.

  • lucrari periodice de ingrijire a plantelor, florilor si arbustilor: tundere garduri vii; toaletare arbori si arbusti; fertilizare cu ingrasaminte; curatarea uscaciunilor; curatarea ramurilor in exces; tratamente impotriva bolilor si daunatorilor; intretinere si regenerare.
  • curatare profesionala pentru pavaje si diverse accesorii de gradina: curatarea profesionala a cailor de acces, aleilor, pavajelor, cat si intretinerea curtilor rezidentiale.

 

Daca te-am convins ca echipa NOAH Gardens reprezinta solutia pentru gradina ta perfecta, asteptam sa ne contactezi pentru a discuta despre proiectul tau, oferindu-ti cele mai bune servicii pentru o gradina de vis.